Buitenplaats Scheurenhoeve

Aan de rand van natuurgebied ‘De Loonse & Drunense Duinen’ bevindt zich ‘Buitenplaats Scheurenhoeve’. Hier ontsnapt men aan de drukte en hectiek van het stedelijke leven en komt men volledig tot rust. 

De naam ‘Buitenplaats Scheurenhoeve’ is het resultaat van een zich in het verleden afspelende gebeurtenis. Ooit was ‘Buitenplaats Scheurenhoeve’ onderdeel van een groter landgoed. In agrarisch mindere tijden werd dit landgoed verdeeld onder de erfgenamen. Een kaart werd in drie stukken gescheurd, wat resulteerde in het ontstaan van de naam ‘Scheurenhoeve’, een prachtige boerderij precies op het grensgebied van de kavels.  

‘Buitenplaats Scheurenhoeve’ is een officiële trouwlocatie van de gemeente Haaren. Een trouwambtenaar komt naar deze externe locatie toe om uw huwelijk te voltrekken. U geeft elkaar het JA!-woord en ondertekent de huwelijksakte. Uw getuigen, getuigen hiervan. De huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in het oude, met openslaande deuren, deel of buiten in de schaapjesweide. Het gemekker van de schaapjes doet u nogmaals beseffen dat u de stad heeft verlaten en door de Brabantse landerijen wordt verwelkomd.   

Gebruikelijkerwijs ontvangen we de gasten op locatie met koffie, thee & iets lekkers. Na afloop van de ceremonie toosten we op uw geluk en wordt de bruidstaart aangesneden. Na afloop van een geweldige dag op ‘Buitenplaats Scheurenhoeve’ kunt u het programma met zijn tweeën voortzetten middels een overnachting in het koetshuis. U kijkt vanuit deze accommodatie uit over het rustieke Brabantse landschap. 

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging waarin wij u met liefde en plezier vertellen over de mogelijkheden die wij bieden.

Route

Buitenplaats Scheurenhoeve - Gijzelsestraat 22, 5074 NK, Biezenmortel