Catering

Vik de la Nuit gebruikt zijn door de jaren heen vergaarde organisatorische kwaliteiten in breed zakelijk en vrijetijdsperspectief; middelgrote tot grote caterings en evenementen die op locatie met veel aandacht voor de belevingswaarde van uw gasten worden gerealiseerd.

Deze beleving wordt voor een aanzienlijk deel bepaald door de service die uw gasten toekomt, maar wordt volgens ons nog altijd ondergewaardeerd. Een moderne, attente en correcte service is dan ook ons speerpunt. Het is niet alleen onze visie, maar ook onze passie, om hierin het verschil te maken.

Ieder, maar dan ook ieder, detail is voor ons even belangrijk. In toevoeging op de organisatie speelt de visuele beleving en presentatie van uw catering of evenement, oftewel styling, hierin eveneens een belangrijke rol. Alleen als alles klopt kan uw catering of evenement naar een ongekend hoog niveau worden gebracht.

Wij betrekken u als opdrachtgever bij de organisatie door goed naar uw wensen te luisteren, delen met u onze creatieve visie, en nemen vervolgens al uw zorgen uit handen.